A Családi Védelem Biztosítás olyan egyszerű és kedvező díjú kockázati életbiztosítás, mely felelős öngondoskodással garantálja a Biztosított családjának védelmét, bármely okból bekövetkező halál, rokkantság esetén. A szerető apa, férj, családfő elvesztésének tragédiáját szinte minden esetben súlyosbítja az a váratlan helyzet, hogy megtakarítások hiányában gyakran el kell adni a házat, vagy egyéb vagyontárgyat ahhoz, hogy a család fennmaradása biztosítva legyen. A CORIS által közvetített biztosítással akár már havi 348 Ft-ból is jelentős mértékű szolgáltatási összeghez juthat a családja, mellyel Ön is biztonságban tudhatja szeretteit egy váratlan tragédia esetén is.

Fontos tudni, hogy a Biztosítás várakozási időt tartalmaz. A Biztosító kockázatviselése az ajánlat aláírásától számítva, betegség esetén 90 nap, baleset esetén 30 napos várakozási idő leteltét követően veszi kezdetét.

A Családi Védelem Biztosítás előnyei:

  • Díjak már HAVI 348 Ft-tól A biztosítás az Ön személyes pénzügyi elvárásaihoz van szabva. Egyedi díjszámításunknak köszönhetően Ön mindig az életkorának megfelelő díjat fizeti, ami akár havi 348 Ft is lehet.
  • EGYSZERŰ és GYORS kötés
  • Egyedülálló módon NINCS ORVOSI VIZSGÁLAT Azonnali kötési lehetőség: nem kell orvoshoz rohanni, vagy hetekig várni a válaszra. Biztosításunk mindössze néhány kattintással, otthonából megköthető.
  • Maximális RUGALMASSÁG – Nincs hosszú távú elköteleződés Ön egy évre köti meg a biztosítási szerződést. Minden évfordulókor Ön dönt a biztosítás fenntartásáról.
  • ÉVENTE választható és módosítható biztosítási összegek Minden biztosított esetén a biztosítási összeg 1 000 000 Ft-nak a többszöröse lehet, de minimum 2 000 000 Ft és legfeljebb 50 000 000 Ft.
  • 2 SZEMÉLYES biztosítás a maximális védelemért Mivel a biztosítás két személyre is megköthető, ezúton garantálni tudja családja teljeskörű védelmét. Figyelem! Ha mindkét biztosított 40 éves vagy annál fiatalabb, 5% kedvezményt adunk a biztosítási díjból.
  • HITELE mellé is kitűnő választás Igényelt hiteléhez bankja kötelezi egy hitelfedezeti életbiztosítás megkötésére? A CSALÁDI VÉDELEM termékben bármelyik pénzügyi intézményt megnevezheti kedvezményezettnek, mellyel többszörös, felesleges ügyintézéstől kíméli meg magát.

Kinek ajánljuk? Ajánlott minden felelős az öngondoskodást szem előtt tartó kedves leendő ügyfelünknek, aki előre nem látható halála, illetve rokkantsága esetére szeretné:

  • Biztosítani családja jövőjét.
  • Igényelt hitelének fedezetéről előre gondoskodni családja számára.
  • Tovább finanszírozni gyermekei jövőjét, oktatását.

Ki kötheti meg? Mindenki, aki az Ajánlat aláírásának a napján az összes, hatályos feltétel rendszerünkben szereplő Befogadási Feltételnek megfelel.

Hogyan köthetem meg? A biztosítás gyorsan és egyszerűen, mindösszesen néhány kattintással megköthető!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az emberek felének semmilyen megtakarítása sincs

AZ EMBEREK FELÉNEK SEMMILYEN MEGTAKARÍTÁSA SINCS A hazai lakosság felének nincs semmilyen megtakarítása az OVB Magyarország legfrissebb felmérése szerint, aki pedig félre tud tenni valamennyit, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy a váratlan helyzetektől tart leginkább.

Elolvasom »

Biztosítások

Legyen szó akár munkanélküliségről,
akár jövedelemkiesés elleni védelemről,
akár életbiztosításról,
elkötelezettek vagyunk aziránt,
hogy egyedi, testreszabott,
egyben minőségi szolgáltatást nyújtsunk
és mindezt ésszerű díjakon a
“Partner a mindennapokban”
szlogenünk zászlaja alatt.

Kárrendezés

Több, mint 250 biztosítótársaság,
teljes Európát átfogó képviselete garantálja az Ön számára azt,
hogy kárigénye és a teljes körű kárrendezési folyamat a legjobb kezekben van Nálunk, a
“Partner a mindennapokban”
szlogenünk zászlaja alatt